The Studio Gallery

The Studio Gallery
Åbent atelier og galleri

Vesterbro 13
5000 Odense C

Åbningstider:
Tirsdag - torsdag 10.00-16.00
Fredag 12.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00
Eller after aftale: Tel. 0045 60745496
Ønsker du at modtage vores månedlige nyhedsmail,
 så send din mail adresse til:

Nyhedsmailen indeholder blandt andet nyt om aktuelle udstilling

 og månedens auktions billede.Lidt om galleriet:
The Studio gallery er et lille galleri som er drevet af kunstneren Christina James Nielsen. Galleriet er både udstillingssted men også atelier for Christina James Nielsen. Som besøgende er man velkommen til at se de skiftende udstillinger, men man er også velkommen til at se med mens Christina James Nielsen arbejder med sine skulpturelle tegninger i metal tråd.
Der afholdes 6-7 udstillinger i løbet af året, ofte omkring et tema eller et emne. I forbindelse med disse udstillinger, inviteres andre kunstnere til at deltage.
The Studio gallery ønsker at vise kunst af meget høj kvalitet samt at lægge vægt på det håndværksmessige såvel som det kunstneriske udtryk.

The Studio gallery har hver måned en kunstauktion. Man kan se auktionsværket i galleriets vindue eller på galleriets blog, under månedlig auktion.

Af Christina James Nielsen:
Besøgnede er velkomne til at besøge mit atelier og få et indblik i min arbejdsprocess. Mødet mellem den besøgende, kunsten og kunstneren bringer ofte stor glæde og inspiration - og det er  netop derfor at dette møde er af stor betydning.
Et spørgsmålsom jeg ofte bliver stillet er 'hvor får du alle de ideer fra?' - tja, de kommer helt af sig selv,
Mens jeg sidder og binder tråden kigger solen måske frem og pludselig opstår der den smukkeste skygge fra tråden, det er som om at tråden 'leger med' eller vil  viser mig alt det den kan. Denne arbejdsprocess med tråden og skyggen er en stor del af min inspiration.
Det kan også være små glimt fra hverdagen, feks  farven på en kjole, en frisure eller fra andre kunstværker. Eksempler på andre kunstnere som jeg ofte bliver inspireret af kan være Egon Schiele, hver gang jeg ser på hans værker  bliver jeg forelsket i den enkelte, men fordrejede linje som han mestrede til fulde. Det kunne også være Matisses flade perspektiv, eller de malerier jeg er omgivet af i The Studio Gallery, af  kunstnerne Shaun G. Day, Louise C. Fenne og Charles Weed


Ønsker du at kontakte galleriet:

Christina James NielsenIngen kommentarer:

Send en kommentar